Me

Beauty Kit Salon logo amsterdamseweg 174 in amstelveen
beauty kit salon amstelveen schoonheidssalon

Mijn naam is Kitty Lai en ik heb 11 jaar ervaring opgebouwd als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Amstelveen en Amsterdam.  Werken in de schoonheidsbranche geeft mij een energieboost. Mijn kennis in dit vak en in de huidverzorgingsproducten zullen u zeker helpen met het verbeteren van uw huidconditie en dat is mijn streefdoel. Voor pure ontspanning kunt u bij mij ook terecht.

Bij Beauty Kit Salon krijgt u behandelingen van KLAPP Cosmetics. Het is een hoogwaardig huidverzorgingsmerk en gebruikt ook de nieuwste technologie en onderzoek om de huid te verbeteren. Voor de beauty die graag hoge eisen stelt aan huidverzorging.

Kalahari Skincare zijn producten die gewonnen zijn uit de natuur. Natuurlijke ingrediënten zoals heilzame planten, kruiden en vruchten vormen de basis van de huidverzorgingslijn Kalahari waar ik mee werk.  Niet alleen mooi van buiten, maar ook mooi van binnen is van essentieel belang. We halen iets uit de natuur om ons mooi te maken en tegelijkertijd geven we ook iets terug aan de natuur. Door een aankoop van een Kalahari product, wordt u automatisch een Kalahari humanitaire partner en draagt u moeiteloos uw steentje bij! Dat is juist wat ik zo mooi vind aan dit product.

MAKE YOUR SKIN SHINE !!!

Wilt u meer weten over het product. Ga dan naar: 

https://www.klapp-cosmetics.com/nl/

https://houseofafricanbeauty.com/

Klapp cosmetics Immun behandelingen