Klapp Cosmetics

Beauty Kit Salon logo amsterdamseweg 174 in amstelveen

Klapp Cosmetics is een Duits Cosmetica merk dat gespecialiseerd is in kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten die de beste behandeling voor de huid geeft. Professionele Klapp Cosmetics gezichtsbehandelingen op premium-niveau.

Het merk staat voor innovatie en het toepassen van high-tech ingrediënten, om zo het beste te creëren voor de huid. Ontdekt de wereld van Klapp Cosmetics behandelingen en hun producten.

ASA_PEEL dode huidcellen verwijderen

A-Classic-Face-Care-Set_

VITAMINE A – BESTRIJDT HUIDVEROUDERING TEN GEVOLGE VAN EXTERNE INVLOEDEN

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymatische activiteit van de verouderende huid, alsook op de herstelmechanismen van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. De formules van de verschillende A CLASSIC-producten bevatten evenwichtige concentraties van de efficiëntste ingrediënten van deze tijd en vormen samen een hoogwaardig verzorgingsgamma. Het zichtbare resultaat: een frisse, soepele huid.

C-Pure Eyezone Treatment

C- PURE – DE KRACHT VAN ANTIOXIDANT LAAT JE HUID STRALEN

Vitamine C is even belangrijk als zuurstof. Deze anti-stress vitamine is levensnoodzakelijk voor de huid en biedt een afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. C PURE van KLAPP is compacte lijn met de pure kracht van Vitamine C. De unieke formule van C PURE richt zich op de probleemzones van de huid. C PURE blokt vrije radicalen af, stimuleert de opbouw van collageenvezels in het bindweefsel en gaat vochtverlies tegen. Zorgvuldig geselecteerde, op elkaar afgestemde ingrediënten, hebben een vochtbindende werking en geven de huid veerkracht en elasticiteit.

Hyaluronic Power-Set

HYALURONIC – VOCHTGEHALTE VERHOGEN

In de Hyaluronic Multiple Effect producten wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire grootten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand effect zorgt. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen; de vochtdepots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar glad gestreken.

IMMUN – VERSTERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM

Werd als verzorgingssysteem ontwikkeld om het huideigen afweersysteem te versterken. Dankzij het gebruik van de nieuwste biotechnologische werkstoffen hervindt de huid haar natuurlijk evenwicht. Vooral de droge en gevoelige huid faalt vaak in haar eigen beschermingsfunctie. Daardoor kunnen schadelijke stoffen zonder moeite de huid binnendringen, waardoor de huid er rood, schilferig en ruw uitziet. IMMUN helpt de huid een beschermingsschild op te bouwen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals chemische prikkels en overmatige UV-bestraling.

Klapp cosmetics skin natural

SKIN NATURAL – ALOE VERA

Het werkzame bestanddeel aloë vera barbadensis is afkomstig van de aloë vera plant, waarvan de helende werking van 5000 jaar bekend is. Dit extract wordt gewonnen uit de verse aloë, de zuivere filet van het blad, van gecontroleerde biologische teelt in Mexico. Door de unieke werking overtuigt aloë vera niet alleen in het gebruik ervan maar ook vanwege zijn zuivere en natuurlijke aard.

Het brede assortiment van producten voor het gezicht en lichaam bevat speciale productlijnen voor zowel mannen als vrouwen. Klik hier over meer te weten. Klapp heeft voor ieder een passend product!