Kalahari

Beauty Kit Salon logo Amsterdamseweg 174 in amstelveen

Kalahari  focus op plantaardig en natuurlijk – nature & nurture.

Superieure plantaardige oliën en fyto-effectieve extracten worden verwerkt tot hoogwaardige huidverzorgingsoplossingen die uw huid herstellen,  voeden en beschermen. Ontdekt de heilzame en krachtige werking van werkstoffen uit de Kalahari woestijn. Elk product is met zorgvuldigheid samengesteld door het gebruik van

– Farmaceutische kwaliteit plant oliën – Geconcentreerde plant extracten – Superieure phyto compounds en phyto chemicaliën

Carina Franck, oprichtster en directeur van Kalahari Lifestyle International, is samen met de natuur opgegroeid op een boerderij in Zuid-Afrika. Zo leerde ze de geheimen van haar woestijn speeltuin kennen. Haar nieuwsgierige aard leidde tot haar ontdekking van veel van de oude geheimen van natuurlijke gezondheid en welzijn, die generatie lang verborgen lagen in de Kalahari woestijn. Ze ontwikkelde een diepe verbinding met de lokale Khoi San families, die haar leerden dat ‘if we all share, we will always have enough’. Door deze ervaringen uit haar kindertijd ontwikkelde Carina de passie om de goedheid van de giften van de natuur met de wereld te delen.

Kalahari – Milieubewust

Kalahari is toegewijd aan de omgeving en streeft ernaar om duurzame natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. De meeste ingrediënten zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en de Khoi San Rooibos thee wordt organisch geoogst. Kalahari is proactief betrokken bij verschillende gemeenschap verbeterende projecten zoals scholing, medische ondersteuning, voeding, humanitaire samenwerkingen en maatschappelijke projecten.  Kalahari Lifestyle staat erop om alleen gerenommeerde Phytotrade-organisaties en gecertificeerde duurzame bronnen te gebruiken. Onze strenge protocollen voor milieubewustzijn garanderen de veiligheid van de kwetsbare Afrikaanse ecosystemen.de Phyto Trade organisaties en gecertificeerde duurzame grondstoffen.

Kalahari – Kwaliteiten

Grote zorg gaat gepaard bij de selectie van ingrediënten van superieure kwaliteiten en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt. – Producten zijn natuurlijk – Producten worden niet getest op dieren – De meeste van de verpakkingen is recyclebaar en herbruikbaar – Kalahari producten bevatten geen:

  • Parabenen
  • Sulfaten
  • Derivaten
  • Isopropyleen
  • Glycol
  • Formaldehyde
  • Minerale oliën

KALAHARI – MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJK-HEID

Een percentage van elk verkocht Kalahari-product wordt teruggezaaid naar de lokale gemeenschappen, waardoor onze klanten de kans krijgen om een ​​verschil in de wereld te maken. “Door een product te kopen, wordt u moeiteloos een Kalahari ™ humanitaire partner – waardoor het gemakkelijk wordt om anderen een gift terug te geven.

Kalahari Tree
bead project Kalahari Lifestyle

HUMANTIARIAN AWARD

Kalahari ™ heeft het Bead-project geïnitieerd in samenwerking met verschillende Khoi San-gemeenschappen. De opbrengst gaat naar het ondersteunen van deelnemende families en biedt een essentieel platform voor het voedingsprogramma.

Spa award Kalahari Lifestyle

SUSTAINABLE JOB CREATION

Onze voortdurende inspanningen om de vele families in de Kalahari te ondersteunen hebben deze onderscheiding mogelijk gemaakt. Kalahari ™ heeft een directe verantwoordelijkheid voor het levensonderhoud van deze fragiele gemeenschappen.

EDUCATION

De toekomst ligt in de opvoeding van kinderen. Kalahari ™ sponsort verschillende groepen Khoi San-kinderen door hen te ondersteunen met een uniek duurzaam educatieprogramma dat hun strategievermogen verbetert en de latente mogelijkheden van elk kind. Dit programma omvat ook leeslessen.

FOOD PROGRAMME

Kalahari ™ draagt ​​bij aan dit life changing outreach-programme door dagelijks voedingssupplementen en ondersteuning te bieden aan veel mensen, kinderen en gezinnen.

MEDICAL OUTREACH

Kalahari ™ startte een medische zorg programma in Zuidelijk Afrika. We hebben verschillende medische experts aangesteld om gemeenschappen met gratis medische hulp te ondersteunen.

Klik hier voor meer informatie over het huidverzorgingsassortiment van Kalahari!