Eyelash lifting

Beauty Kit Salon logo amsterdamseweg 174 in amstelveen

Wat is Eyelash Lifting?

Eyelash lifting is een behandeling van de eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen.  Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale lotion die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften wordt een lash filler lotion op de wimpers aangebracht. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Kortom prachtige sprekende ogen met mooie gekrulde wimpers.Eyelash nazorg.

Hoe lang blijft het effect?

Het resultaat van de Eyelash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Eyelashlift nazorg

De Lash lift heeft ongeveer 24 uur nodig om zich te fixeren. Hierdoor is het aangeraden om de behandeling niet laat op de dag te ondergaan omdat de wimpers zich nog kunnen vervormen tijdens het slapen wanneer de tijd tussen de behandeling en het slapen kort is. De eerste 24 uur na de behandeling dient u een aantal regels in acht te nemen:

– Niet in de ogen wrijven

– De ogen droog houden (niet reinigen, niet douchen)

– Geen oogcreme

– Geen mascara

– Niet zwemmen

– Geen sauna of stoombaden

– Gebruik geen wimperkruller

Wanneer mag de behandeling niet uitgevoerd worden?

Er zijn een aantal medische aspecten die ervoor zorgen dat de behandeling van Lash Lifting niet kan worden uitgevoerd.

– Psoriasis

– Ooginfecties

– Trichotillomania (dwangmatig uittrekken van de wimperharen)

– Zwangerschap

– Allergie (in overleg)

– Droog ogen syndroom

– Alopecia

– Waterige ogen

eyelash grow serum lashextend - beauty kit salon

Gebruik eventueel dagelijks het LASH EXTEND WIMPERGROEISERUM om de wimpers optimaal te verzorgen en het resultaat voor een volgende behandeling nog extra te vergroten