Contact

Beauty Kit Salon logo amsterdamseweg 174 in amstelveen

Contact:

Amsterdamseweg 174

1182 HK Amstelveen

T: 0628286838

E-mail: kitty@beautykitsalon.nl

!!! De hoofdingang van de schoonheidssalon bevindt zich om de hoek aan de Nieuwe Karselaan.

U kunt gratis parkeren in de straat.

Behandelingen zijn alleen op afspraak mogelijk. Wilt u een afspraak maken of skincare producten kopen, dan kunt u mij bellen, whatsappen, of mailen. Omdat ik mijn klanten alle aandacht wil geven, kan het zijn dat ik u niet te woord kan staan, u kunt dan mijn voicemail inspreken. Ik zal z.s.m. contact met u opnemen.

hoofdingang beauty kit salon

Openingstijden:

Maandag      Gesloten

Dinsdag        Gesloten

Woensdag    Gesloten

Donderdag   10:00 – 21:00

Vrijdag          Gesloten

Zaterdag       Gesloten

Zondag          10:00 – 21:00

welkom beauty kit salon