Me

Mijn naam is Kitty Lai en ik heb 8 jaar ervaring opgebouwd als gediplomeerd schoonheidsspecialiste bij verschillende schoonheidssalons in Amsterdam en omgeving.

Werken in de schoonheidsbranche is een passie van mij en huidverbetering en -verzorging zijn mijn doelstellingen.
Mijn kennis in dit vak en de huidverzorgingsproducten zullen u zeker helpen met het verbeteren van uw huid. Voor pure ontspanning en om even lekker verwend te worden kunt u bij mij ook terecht.
Dagelijks bent u druk bezig voor uzelf en/of voor anderen. Bij mij kunt u even ontsnappen aan de drukte.
Beloon uzelf met een ontspan momentje.

Naast diverse gezichtsbehandelingen kunt u ook bij mij terecht voor ontspannende massages,  hars behandeling en eyelash lifting.
Bij Beauty Kit Salon krijgt u behandelingen van producten die gewonnen zijn uit de natuur. Natuurlijke ingrediënten zoals heilzame planten, kruiden en vruchten vormen de basis van de huidverzorgingslijn Kalahari waar ik mee werk.
Niet alleen mooi van buiten, maar ook mooi van binnen is van essentieel belang. We halen iets uit de natuur om ons mooi te maken en tegelijkertijd geven we ook iets terug aan de natuur. Door een aankoop van een Kalahari product, wordt u automatisch een Kalahari humanitaire partner en draagt u moeiteloos uw steentje bij!
Dat is juist wat ik zo mooi vind aan dit product.

Wilt u meer weten over het product. Ga dan naar: http://beautykitsalon.nl/kalahari/