Kalahari

PHYTO EFFECTIVE PRODUCT RANGE

Het Kalahari assortiment is het resultaat van vele jaren toegewijd onderzoek door een team van botanici en cosmetische wetenschappers. Kalahari brengt u superieure, op planten gebaseerde producten, die uw huid herstellen, voeden en beschermen. Elk product is met zorgvuldigheid samengesteld door het gebruik van

 • Farmaceutische kwaliteit plant oliën
 • Geconcentreerde plant extracten
 • Superieure phyto compounds en phyto chemicaliën

Kalahari Lifestyle werd geïnspireerd door een buitengewone reis, die begon in de uitgestrekte open vlaktes van de Kalahari woestijn in Afrika.

Carina Franck, oprichtster en directeur van Kalahari Lifestyle International, is samen met de natuur opgegroeid op een boerderij in Zuid-Afrika. Zo leerde ze de geheimen van haar woestijn speeltuin kennen. Haar nieuwsgierige aard leidde tot haar ontdekking van veel van de oude geheimen van natuurlijke gezondheid en welzijn, die generatie lang verborgen lagen in de woestijn. Ze ontwikkelde een diepe verbinding met de lokale Khoi San families, die haar leerden dat ‘if we all share, we will always have enough’. Door deze ervaringen uit haar kindertijd ontwikkelde Carina de passie om de goedheid van de giften van de natuur met de wereld te delen.

MILIEUBEWUST

Kalahari is toegewijd aan de omgeving en streeft ernaar om duurzame natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. De meeste ingrediënten zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en de Khoi San Rooibos thee wordt organisch geoogst.

Kalahari is proactief betrokken bij verschillende gemeenschap verbeterende projecten zoals scholing, medische ondersteuning, voeding, humanitaire samenwerkingen en maatschappelijke projecten.

Kalahari Lifestyle werkt uitsluitend samen met gerenommeerde Phyto Trade organisaties en gecertificeerde duurzame grondstoffen.

‘Ik heb het tot mijn missie gemaakt om te ontdekken hoe we de botanische ingrediënten van Afrika in ons voordeel kunnen gebruiken zonder dat we de natuur schaden.”  Carina Franck

KWALITEITEN

Grote zorg gaat gepaard bij de selectie van ingrediënten van superieure kwaliteiten en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt.

 • Producten zijn natuurlijk
 • Producten worden niet getest op dieren
 • De meeste van de verpakkingen is recyclebaar en herbruikbaar
 • Kalahari producten bevatten geen:
  • Parabenen
  • Sulfaten
  • Derivaten
  • Isopropyleen
  • Glycol
  • Formaldehyde
  • Minerale oliën

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Een percentage van elk verkocht Kalahari-product wordt teruggezaaid naar de lokale gemeenschappen, waardoor onze klanten de kans krijgen om een ​​verschil in de wereld te maken. “Door een product te kopen, wordt u moeiteloos een Kalahari ™ humanitaire partner – waardoor het gemakkelijk wordt om anderen een gift terug te geven.

HUMANITARIAN AWARD

Kalahari ™ heeft het Bead-project geïnitieerd in samenwerking met verschillende Khoi San-gemeenschappen. De opbrengst gaat naar het ondersteunen van deelnemende families en biedt een essentieel platform voor het voedingsprogramma.

SUSTAINABLE JOB CREATION

Onze voortdurende inspanningen om de vele families in de Kalahari te ondersteunen hebben deze onderscheiding mogelijk gemaakt. KalahariTM heeft een directe verantwoordelijkheid voor het levensonderhoud van deze fragiele gemeenschappen.

EDUCATION

De toekomst ligt in de opvoeding van kinderen. KalahariTM sponsort verschillende groepen Khoi San-kinderen door hen te ondersteunen met een uniek duurzaam educatieprogramma dat hun strategievermogen verbetert en de latente mogelijkheden van elk kind. Dit programma omvat ook leeslessen.

FOOD PROGRAMME

Kalahari ™ draagt ​​bij aan dit life changing outreach-programme door dagelijks voedingssupplementen en ondersteuning te bieden aan veel mensen, kinderen en gezinnen.

MEDICAL OUTREACH

Kalahari ™ startte een medische zorg programma in Zuidelijk Afrika. We hebben verschillende medische experts aangesteld om gemeenschappen met gratis medische hulp te ondersteunen.