Beauty Kit Salon

Reiniging

Ook als je geen (of weinig) make-up gebruikt is het noodzakelijk de huid te reinigen. Gedurende de dag komen er allerlei stoffen van buitenaf op de huid, denk bijvoorbeeld aan uitlaatgassen, vuil en stof. Je huid produceert ook talg (oliebasis) en zweet (waterbasis). Daarnaast vernieuwt de huid zich dagelijks van binnenuit, hierdoor komt er uiteindelijk een laagje dode huidcellen op onze huid terecht. Dat laagje moet ook weer van de huid af, dode huidcellen kunnen bijvoorbeeld onzuiverheden veroorzaken en de poriën verstoppen. Dat kan vervelende gevolgen hebben waarbij ontstekingen kunnen optreden.  Om dit te voorkomen is een goede Kalahari Gentle Cleansing Milk of Facial cleanser van belang.  

Gentle Cleansing Milk

Een super zachte reinigingsmelk geschikt voor zelfs de meeste gevoelige huid. Het verwijdert alle make-up en SPF terwijl het bijdraagt aan het herstel van de natuurlijke, beschermende lipide balans van de huid. 

Gentle Cleansing Milk 160 ml €29,95

Ingrediënten:
Rooibos extract – kalmerend, natuurlijke antioxidant

Jojoba olie- natuurlijke antioxidant,  bevat zeer veel vitamine E

Facial Cleanser

Een gezicht cleanser op gelbasis rijk in botanische extracten van rooibos thee en Kigelia Africana. Deze zacht schuimende cleanser verwijderd , zweet, vuil, onzuiverheden en verontreinigingen waardoor de huid schoon en verfrist maakt. 

Facial Cleanser 160 ml €28,00


Ingrediënten: 
Rooibos extract – kalmerend, natuurlijke antioxidant

Kalahari meloenzaad olie – voedend, hydraterend

Kigelia Africana extract – Anti-ageing, liftend, onstekkingremmend