Face

BASIC HYDRATING TREATMENT

Kalahari Relax & Go   30min €35,-

  • Reiniging, peeling, massage, dagverzorging en Phyto DD cream

Kalahari HoneyBush Treatment   60min €47,50

Het is een combinatie van effectieve planten extracten en rijk botanische oliën om de huid te hydrateren en te voeden. Deze behandeling is ook een goede voorbereiding voor alle phyto-effectieve behandelingen. Een goed gehydrateerde huid zal makkelijker effectieve werkstoffen in de huid opnemen en is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes

Lipid Rich Treatment   60min €50,-

Het masker is verrijkt met natuurlijke lipiden zoals jojoba olie, shea butter en Kalahari meloenzaad olie die de huid extra voeden en het herstellen van de natuurlijke huidbarrière. Het masker wordt zacht ingemasseerd. Deze behandeling is aan te bevelen als je een droge of een doffe huidtype hebt en de huid rijkelijk wilt hydrateren om zo vochtverlies en uitdroging tegen te gaan.

EFFECTIVE TREATMENT

Revitalising Vita-Gel Treatment   75min  €55,-

Een anti-aging behandeling die de huid zichtbaar gladder maakt en de huidstructuur verbeteren. Het doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten. Ze zorgen voor een zichtbaar jonger, stralende, egaliseerde huid.

Phytic clay Treatment   75min  €55,-

Phytic Clay bevat o.a Glycozuren ( exfoliëren) , amandelzuren ( anti- veroudering) en Fytinezuren ( collageen synthese) gewonnen uit sojaboon extracten. Phytic Clay is een behandeling die helpt bij het stimuleren van collageen, huidverjonging en het verhelderen van de huid

PHYTO COMPOUND TREATMENT

Phyto Compounding Skin  60min  €52,50

Verschillende wensen, verschillende extracten. De Phyto Compound behandelmasker wordt speciaal samengesteld voor de specifiek behoeften van een bepaalde huidtype. Er kan gekozen worden uit een selectie van Afrikaanse modder, klei en Phyto-Effectieve gels. De gebied specifieke applicatie optimaliseert behandelresultaten en is geschikt voor alle huidtype

Peel Away Treatment         60min  €55,-

De Peel-Away behandeling is ideaal voor het reinigen van de poriën en het zuiveren van de huid. Het kan ook gemixt worden met Botanitical Clay Mask, HoneyBush Tea Powder of Kigelia Africana Mud voor het creëren van een geschikte peel-off masker. Bij deze behandeling wordt geen gelaat massage gegeven. De huid wordt anders over geactiveerd.

Vitamin C Treatment   75min €65

Dit is een ultra versterkende anti-veroudering behandeling rijk aan biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten. Vitamine C boost en verbetert het collageen en elastine herstel. De huid wordt zichtbaar sterker en poriën verstrakken. Voor een huid die jonger en helderder uit wilt zien.

  •  Inclusief een vitamine C ampul voor thuisgebruik

Phyto Enzyme Compound Treatment     75min  €60

De Phyto Enzyme Treatment is zeer effectief. Het is een diepe reiniging en exfoliatie behandeling met anti-veroudering voordelen. De Phyto Enzyme Gel bevat pompoen enzymen en glycolzuur, waardoor de huid zichtbaar sterker, poriën verstrakken en helderder uitzien.

  • Huid analyse maken, reiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage, masker, dagverzorging en Phyto DD cream

Phyto Enzyme Compound Treatment with Vitamin C     90min  €75

De Phyto Enzyme Treatment is zeer effectief. Het is een diepe reiniging en exfoliatie behandeling met anti-veroudering voordelen. De Phyto Enzyme Gel bevat pompoen enzymen en glycolzuur, waardoor de huid zichtbaar sterker, poriën verstrakken en helderder uitziet. In combinatie met vitamine C heeft het een extra boost voor de huid.

  •  Inclusief een vitamine C ampul voor thuisgebruik

SPECIAL CARE TREATMENT

Phyto Eye Treatment   30min  €30,-

Specifieke oogbehandeling voor een verfrissende oogopslag. De biologische Vitamine C draagt bij tot de productie van collageen, elastine en het herstelproces regeneratie te stimuleren. Hierdoor worden fijne lijntje en rimpels zichtbaar verminderd. Perfect voor de verkwikking van vermoeide ogen.

Neck & Decolleté Treatment     60min €50,-

De Neck and Decolleté Treatment is een effectieve anti-veroudering behandeling die verslapping van de huid tegengaat, waaronder ook lijntjes en rimpels. Het Vitamine C masker stimuleert collageen, elastine en verstevigt de huidtextuur. Deze behandeling is bedoeld voor het voorkomen van vroegtijdige veroudering

  • Neck & Decolleté treatment combineren met een gezichtsbehandeling : € 30,-

LOSSE BEHANDELINGEN

Wenkbrauwen epileren

Bovenlip of kin harsen

Bovenlip en kin harsen

Wenkbrauwen of wimpers verven

Wenkbrauwen en wimpers verven

€ 12,50

€ 12,50

€ 20,00

€ 14,00

€ 22,00